Rezidencia Ables

Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu  byt Trilo6 (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www. Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu  byt Trilo6 (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www. Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu  byt Trilo6 (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www. Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu  byt Trilo6 (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www. Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu  byt Trilo6 (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www. Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu  byt Trilo6 (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www. Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Rezidencia Ables v San Antonio pri Bormiu (© Residence Ables) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk
Destinácia: Taliansko, Lombardia (Miláno), San Nicoló Valfurva
Kód zájazdu: 1355397
Cena od: 493 €
Príplatky od: 0 €
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy

Výber termínu

22.02.2025 8 dní First Minute 493 € +0 € vlastná
08.03.2025 8 dní First Minute 493 € +0 € vlastná

Rezidencia Ables

TV domáce zviera chladnička,minibar lyžiareň, úschovňa lyží parkovisko detská postieľka detské ihrisko internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 150 m
Vzdialenosť od zjazdovky: 4 km
Vzdialenosť od skibusu: 20 m

Poloha:
Rezidencia má ideálnu polohu pre lyžovanie v Bormiu a Santa Catarine, nakoľko je vzdialená 4 km od vlekov Bormia a 8 km od vlekov Santa Cateriny, 150 m od centra dedinky San Antonio, v blízkosti miestnych reštaurácií, pizzérií. Zastávka skibusu do Bormia alebo Santa Cateriny je vzdialená len 20 m. Rezidencia sa nachádza pri rieke Frodolfo, v národnom parku Stelvio. Vzhľadom na polohu mimo centra rezidencia ponúka naozaj zaujímavé cenové podmienky.
Nájdete tu 12 bytov, 2 manzardky, slnečnú terasu, malé detské ihrisko, wifi v salóne a bytoch. Navyše si skupiny môžu za poplatok prenajať samostatnú kuchynku s jedálnou.

Vybavenosť a služby:
Vybavenosť
Recepcia
Wifi v bytoch
Parkovisko, lyžiareň
Posteľná bielizeň
Spoločenská miestnosť s ping-pongom
Skupiny si môžu za poplatok prenajať samostatnú kuchynku s jedálnou.


Popis ubytovaní:
V rezidencii sa nachádza 10 bytov Bilo4, 1 byt Trilo 6/8 a 2 manzardky (ktoré ale asi budú celoročne prenajaté). Vybavenie je staršie, ale plne postačujúce. V každom byte je posedenie s TV a kuchynský kút.
V kalkulácii je tento byt:
Apartmán 4 obsadený 4, 3 alebo 2 osobami (označenie partnera Bilo 3/4, cca 28-32 m2): obývacia izba s rozkladacou/vyťahovacou pohovkou (2 osoby), izba s manželskou posteľou, kuchynka, kúpeľňa s WC (vstup zo spálne), balkón (okrem jedného bytu)
Okrem neho je v rezidencii aj tento byt:
Trilo 6/8: úplne nový byt na prízemí. dvojposteľová izba s manželskou posteľou, izba s 2 poschodovými posteľami, obývacia miestnosť s rozkladacou pohovkou pre 2 os., kuchynský kút, kúpeľňa s WC. Možné doplniť 2 lôžka.
Podkrovné byty asi budú na sezónu 2024/25 celoročne prenajaté:
Manzardka Mono 5, cca 45 m2: podkrovný byt, obývacia miestnosť s 3 lôžkami a rozkladacou pohovkou pre 2 os., kuchynský kút, kúpeľňa s WC. Možné doplniť 1 lôžko.
Manzardka Bilo 5: podkrovný byt, izba s 3 lôžkami, obývacia miestnosť s rozkladacou pohovkou pre 2 os., kuchynský kút, kúpeľňa s WC

Stravovanie:
vlastné


Služby v cene zájazdu
Ubytovanie (príchod od 15:00 do 19:00 hod., odchody do 9:00 hod.)
Lyžiarska permanentka Bormio na 6 dní
Posteľná bielizeň (zahrnutá v poplatku za upratanie)
Wifi v bytoch


Služby za povinný príplatok
Pobytová taxa (cca 1,50 € /osoba od 12 rokov /deň)
Vratná kaucia (100 € /byt)
Záverečné upratovanie (50 € /byt MONO a BILO, 65 € /byt TRILO, nutné upratať kuchynku)


Služby za nepovinný príplatok
Zapožičanie lyžiarskeho a snowboardového výstroja
Zviera (malé, 10 € /deň), detská postieľka (30 € /týždeň)
Pre skupiny používanie samostatnej plne vybavenej kuchyne a jedálne

Generované systémom ProfiTour